osia47 #1 Napisano 25 października 2008 Witam wszystkich... Mam mały problem potrzebuje dobrać wzmaczniacz lub końcówkę mocy aby bez problemu mógł napędzić Altusy 140 oraz Subwoofer (ogromny wielkoście 4altusów) o mocy RMS 400Watt. a niemam zbyt dużo kasy na ten cel myślełem nad Sharp sx-8800 lecz niewiem czy to dobry pomysł. prosze o pomoc Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #2 Napisano 25 października 2008 Witam, napisz proszę dokładniej co to za sub, altusy to para ? tak ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osia47 #3 Napisano 26 października 2008 Tak mam dwa Altusy 140 a sub. to Paka własnej konstrukcji oparta na Wzorach o poj. 186L zbudowana z Płyty wiórowej 25mm oraz głośniku 15'' czyli 38cm i mocy RMS 400watt Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osia47 #4 Napisano 3 stycznia 2009 znalazłem okazyjnie końcówke mocy NEXT MA900 z której jestem mardzo zadowolony... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach