Szumi #1 Napisano 23 października 2019 (edytowany) Witam. Poszukuję zestawu: powierzchnia pokoju: 4.4m x 4.6m stan: nie boję się używek i raczej w nie bym celował kwota: max 1.5 tys używany, nowy do 2.5 tys + używane kolumny muzyka: w zasadzie wszystko, od metalu, po pop, kończąc na muzyce elektronicznej. Więc kolumienki dość uniwersalne zastosowanie: na co dzień pod tv, konsole, i muzyka. Myślę, że tak 50/50 60/40 do czego mam porównanie: yamaha n303D + indiana line 550. (żona ma dobre ucho, to jak słuchała to niskie tony jakieś płaskie były. tzn. perkusja ) Za zestaw chcieli 2.7k Myślałem też nad jakimś amplitunerem, ale nie ten przedział cenowy chyba. Zdjęcie dla pokroju jak wygląda pokój. Obok tv to 2 szafy, a po prawej to 2 małe komody i narożnik. Po lewej stronie stół. Edytowano 23 października 2019 przez Szumi Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 24 października 2019 No to już wiesz że szukacie tylko sprzętu używanego. Denon pma860 + klipsch F2 dali 450 Yamaha ax900 z mission m34i, tannoy M4. Z nowej elektroniki nie schodzi z modelami niżej od Yamahy 602, Onkyo 8250 czy Pioneer sxn30 ae. Sieć załatwisz przez chromecast albo Yamahę wxad10. Pozdrawiam i zapraszam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #3 Napisano 24 października 2019 Jeśli możesz to podjedź do nas mamy ciekawie grające zestawy w dobrych cenach Cambridge Audio Topaz AM10 z kolumnami Monitor Audio Monitor 200, albo nieco droższy z kolumnami Tannoy Mercury 7.4. Zapraszam na bezpłatny odsłuch i indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #4 Napisano 24 października 2019 Napisz skąd jesteś Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szumi #5 Napisano 24 października 2019 Jestem z Zielonej Góry, ale w jakąś sobotę mógłbym odwiedzić dolnośląsk albo Wielkopolskę. Koło 11 listopada jadę prawie pod Białoruś to i mógłbym gdzieś zachaczyc o dobry sklep z sprzętem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #6 Napisano 25 października 2019 O dobry komis! Bo w sklepie z nowym sprzętem między innymi u nas czy u kolegów to jak mówię no w tej cenie raczej średnio. Gdyby budżet sięgnął 4 k to wtedy nie ma sprawy mogę ci wysłać do domu sprzęt którego nie będę się wstydził wysyłać Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #7 Napisano 25 października 2019 @Szumi Myślenice? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T Z6 #8 Napisano 26 października 2019 Denon PMA860 ostatnio jest u mnie ogloszenie za 300 zl.Zastanawiam sie czy nie kupic....😄 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach