Janusz Duryn #1 Napisano 27 października 2019 Witam Pozbywam się części swojego okablowania, może komuś coś podejdzie, zapraszam. https://allegro.pl/uzytkownik/jan12102?bmatch=baseline-cl-dict42-uni-1-2-1024 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarcinBest #2 Napisano 27 października 2019 Witam Pozbywam się części swojego okablowania, może komuś coś podejdzie, zapraszam.https://allegro.pl/uzytkownik/jan12102?bmatch=baseline-cl-dict42-uni-1-2-1024 Janusz a dla forumowiczów coś taniej ? Wysłane z miłości do muzyki Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz Duryn #3 Napisano 27 października 2019 (edytowany) 18 minut temu, MarcinBest napisał: Janusz a dla forumowiczów coś taniej ? Wysłane z miłości do muzyki Tak, coś tam mogę zejść z ceny po za Allegro. Pisać na PW. Edytowano 27 października 2019 przez Janusz Duryn Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #4 Napisano 29 października 2019 @Janusz Duryn - nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że złodziejskie allegro bierze prawie 10% od tych wszystkich audio gadżetów? Ja sie wkopałem niestety Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarcinBest #5 Napisano 29 października 2019 Dlatego bez nich wilk Janusz syty i owca Marcin cała 😄 A Janusza polecam. Dobra rada i zaangażowaniem pomoze, a wiedzę ma ! Nie jednego druta ćwiczył. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz Duryn #6 Napisano 30 października 2019 17 godzin temu, Fafniak napisał: @Janusz Duryn - nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że złodziejskie allegro bierze prawie 10% od tych wszystkich audio gadżetów? Ja sie wkopałem niestety Wiem, dlatego napisałem, że nie ma problemu ze sprzedażą po za Allegro. Dogadać się zawsze można. Trochę już pohandlowałem w tym audio i jest spora grupa, która właśnie woli zakupy na Alledrogo. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno #7 Napisano 30 października 2019 Swojego czasu Allegro było tanie jakiś 1%-2% z tego co kojarzę, wtedy wszyscy gadali ze ebay taki drogi bo bierze 3 czy 4. Trochę czasu upłynęło i ebay bierze dalej te swoje 3% a Allegro 10% 😏 Ostatnie końcówki mocy kupione na ebay - w świetnym stanie przyjechały do mnie z ....Poznania 😁 Za 3% nikt by się nie umawiał „za kulisami” a za 10% sprzedajesz kolumny za 5000 i 500 ucieka bokiem gdyby to była stówka to spoko ale tak to się wcale nie dziwię że ludzie kombinują. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach