poiuytrewq123 #1 Napisano 28 października 2019 (edytowany) witam, rozgladam sie za sluchawkami dousznymi bezprzewodowymi bez kabla. sluchawki beda wspolpracowaly z telefonem huawei p20 lite jak narazie. Budzet to +/- 300zł. Jak narazie zastanawialem sie nad tymi sluchawkami: - huawei freebuds lite -Mi True Wireless Earphones wybrac jakies z tych dwoch czy sa inne lepsze w tej cenie i czy bedzie odczuwalna roznica pomiedzy jakimis tanszymi np z xiaomi? z gory dzieki za pomoc Edytowano 28 października 2019 przez poiuytrewq123 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poiuytrewq123 #2 Napisano 29 października 2019 bump Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #3 Napisano 29 października 2019 Witaj Może jeszcze ktoś się odezwie. Odnoszę wrażenie że tego typu słuchawek nie kupuje się dla dobrej jakości dźwięku przy słuchaniu muzyki. Trudno nawet o sensowne recenzje słuchawek TWS w tej dziedzinie. Chyba powinieneś się kierować opiniami na temat ich cech użytkowych, jakości materiałów i wykonania, do tego pewnie jakieś ogólne informacje co do dźwięku pewnie się znajdą. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rms.pl #4 Napisano 30 października 2019 Zapoznaj się z MEE Audio X10 - co prawda niezbędne byłoby naciągnięcie budżetu, ale za to dostajesz wyzszą wersję Bluetooth, dłuzszy czas pracy na baterii i pewność firmy, która specjalizuj się w słuchawkach bezprzewodowdych Co do brzmienia, testowało je m.in. HiFiChoice: "Brzmienie słuchawek X10 jest okazałe. To dźwięk obfity i konkretny, z basem charakteryzującym się wyraźnie wyczuwalnym, silnym pulsem. Ogólna równowaga jest ocieplona, akcent położono na niższe rejestry." Co prawda nie porównywałam z modelami, które wymieniasz, ale u mnie w uchu siedzą bardzo wygodnie i co najważniejsze nie ma problemów z parowaniem (testowaliśmy zarówno z Androidem jak i iOS). Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach