Psi1978 #1 Napisano 11 listopada 2019 Cześć, mam pytanie o doświadczenie z Soundbarem Dolby Atmos. Czy nie zawracać sobie głowy Samsungiem i kupić zestaw Sonos 5.1 ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 11 listopada 2019 Jeśli zależy Ci na dobrym systemie kina domowego w konfiguracji 5.1 z tylnymi kolumnami, nieporównywalnie lepiej zagra system Sonos. Niestety Dolby Atmos z soundbar to bardziej chwyt marketingowy niż efekt. Zapraszam po wyceny dla forumowicza. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 12 listopada 2019 Soundbar i dolby Atmos? Toż to przecież kazirodztwo i paradoks. nie ma szans. Aha i apropo to żaden soundbar. Jak chcesz audio to idz w audio. Sonos jest ok. Ale nie jest tani. Jak Cie stać to nie ma sprawy. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papryka #4 Napisano 29 kwietnia 2020 Dnia 12.11.2019 o 08:56, S4Home napisał: Soundbar i dolby Atmos? Toż to przecież kazirodztwo i paradoks. nie ma szans. Aha i apropo to żaden soundbar. Jak chcesz audio to idz w audio. Sonos jest ok. Ale nie jest tani. Jak Cie stać to nie ma sprawy. Jestem ciekaw czy ty kiedykolwiek słuchałeś sonosa w konfiguracji stereo i nie tylko - chyba nie. Śmiem twierdzić że sonos np. 5 2szt. lepiej gra niż nie jeden zestaw stereo za 6-8 tyś Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 30 kwietnia 2020 Tak. Sonosa mamy. 13 godzin temu, papryka napisał: Śmiem twierdzić że sonos np. 5 2szt. lepiej gra niż nie jeden zestaw stereo za 6-8 tyś Oj no dobrze. Nie moja krucjatą będzie przekonywanie Cie. Skoro tak uważasz niech tak bedzie Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach