Qazmok #1 Napisano 30 listopada 2019 Mam dylemat pomiędzy Edifier w830bt, a Sony wh1000xm3 wiem że to całkiem inna półka cenowa ale głownie zależy mi na jakości dźwięku i wygodzie, nie wiem czy warto dopłacać i nie wydać reszty pieniędzy na coś innego. Z recenzji dowiedziałem się że jakość dźwięku w Edifierach jest na poziomie nawet 3x droższych słuchawek. Jak byście postąpili w tej sytuacji. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neoheresy #2 Napisano 30 listopada 2019 (edytowany) Mam te Edifiery od około roku. Nie jestem audiofilem, nie mam bardzo wysokich wymagań. Z W830BT jestem zadowolony. Grają (na moje ucho i po BT z aptX) przyzwoicie, a 90-95 godzin pracy na jednym ładowaniu to nie marketingowy bełkot, a rzeczywistość. Edytowano 30 listopada 2019 przez neoheresy Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #3 Napisano 1 grudnia 2019 Przy takich rozważaniach dołożył bym jeszcze Edifier W860NB. Przy promocjach można kupić wyraźnie poniżej 500 zł i jest to wyższa półka i lepsze wykonanie tego samego producenta, choć czas pracy krótszy to doba działania powinna wystarczyć. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach