Grzegorz_37 #1 Napisano Wtorek o 15:48 Witam, sprzedam kolumny głośnikowe Jamo s 708, są to bardzo mocne kolumny o dość wysokiej efektywności, które rozbujają nie jedną imprezę,są chyba najmocniejsze w cenie poniżej 800 zł! Stan kolumn widać na foto, technicznie w 100% sprawne, poprzedni właściciel kupił je nowe i zamontował po 4 kółka, ja je zdjąłem bo nie jeżdżę kolumnami po całym domu tylko na stałe rozstawiłem obok tv. Na dziury po wkrętach nakleiłem po 4 podkładki piankowe co sprawia, ze stabilnie stoją i się nie przemieszczają. Jedynym problemem chyba są ułamane, w jednej 2 w drugiej 1 bolec od maskownicy z boku, przykrywają one 25 cm głośniki po bokach, poprzednik tak je na siłę wciskał...przy maksymalnej głośności nie wypadają ale wspomina o tym dla zasady. Mają po jednym rogu delikatnie zagiętym, efekt wysyłki..nie rzuca się to w oczy bo w prawym jest na dole a w lewym na górnym rogu z tyłu. Głośniki nie są nowe, maja parę lat ale jak pisałem nie jedna imprezę rozruszają, dysponują na prawdę potężnym dołem, 2 x 165 i 1 x 250 na stronę robi robotę. Opis producenta: https://www.jamo.com/products/s708 Cena 799zł Tel. 796 576 890 bądź prv. Przesyłka kurierska po wpłacie 20 zł Pobranie 30 zł ale preferuję odbiór osobisty ew, dowóz po ustaleniu Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach