igoor1983 #1 Napisano 3 grudnia 2019 witam od 10 lat mam zestaw amplituner harman 255 i zestaw 5.1 jamo 606 i do teraz byłem z niego bardzo zadowolony. ostatnio zepsul mi się harman 255 i musze kupic jakiś używany aplituner zamiast niego by napedzic mój zestaw kolumn.Wiem ze wtedy jak kupowałem aktualne amplitunery to były : yamaha 663, denon 1611, harman 255, marantz 5003, onkyo 606. Jaki polecacie do tego aplituner, a może ktoś z uzytkownikow ma jakiś pasujący do tego zestawu kolumn sprawdzony i w dobrym stanie który się kurzy bezsensownie w piwnicy i chciałby sprzedac…. pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 4 grudnia 2019 Kolumny zostają? Bo to było najsłabsze ogniwo w twoim systemie. Jeśli zostają to idź w Denona serie 19, ewentualnie to odpowiedniki nowych serii x2000 i późniejszych. To jeśli już musisz mieć te jamo. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rms.pl #3 Napisano 4 grudnia 2019 Amplituner masz świetny. Wymieniaj kolumny. Bez dwóch zdań. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markcox #4 Napisano 4 grudnia 2019 Ja w sumie nie w piwnicy, ale w szafie mam HK AVR260, którego miałem zamiar wykorzystać w sypialni, ale zmienia się koncepcja, więc mógłbym wziąć pod uwagę odsprzedaż. Ale preferowałbym odbiór osobisty, z wiadomych względów Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 5 grudnia 2019 23 godziny temu, rms.pl napisał: Amplituner masz świetny. Wymieniaj kolumny. Bez dwóch zdań. Ale ten 255 nie chodzi już. W tym rzecz. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rms.pl #6 Napisano 5 grudnia 2019 Gapa. Bierz te 260 od Markcoxa. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igoor1983 #7 Napisano 5 grudnia 2019 ok kupilem używany denon 1911, czekam az przyjdzie,. Harmana już mialem, gral pięknie, wygladal pięknie, menu piękne - niestety to wszystko średnio trwale - tak jak auta alfa romeo, a suma summarum stare toyoty najtrwalsze Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach