Gość Napisano 20 kwietnia 2007 Napisano 20 kwietnia 2007 Będziemy przygotowywać nowego newslettera. Czy jest coś co chcielibyście aby on zawierał, co Was szczególnie interesuje? Prosimy o opinie! Odpisz, cytując
Fono Master Napisano 20 kwietnia 2007 Napisano 20 kwietnia 2007 Może coś na temat "zalewu chińszczyzny". Nie chodzi mi bynajmniej o producentów i ich wyroby tylko o pomoc w zrozumnieniu tego fenomenu. Ostatnio byłem na etapie zmiany "żródła" CD-ka i przesłuchałem chyba z 15 CD-ków z chińskim /tajwańskim/ rodowodem i odniosłem wrażenie , że wszystkie brzmią jednakowo /minimalne niuanse/ tylko inaczej wygladają. Czyżby miały jakąś jedną wspólną platformę konstrukcyją ? Jeżeli ktoś się na tym zna to proszę o przybliżenie tematu. Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 20 kwietnia 2007 Napisano 20 kwietnia 2007 A moze by tak dozucic dział z tanimi kabalami takimmi na "kazda kieszen"...no to moze za duzo powiedziane ale kable ktra przecietna osoba lubujaca sie w sprzecie moze kupic.. NIe mowie tu o VDH ale o w miare kabelkach za 100-300pln moze cos o wtykach... tylko nie idzcie tropem.. Kable za 6k/metr sa takie ohh i ahh i w ogole cudo:) M_G Odpisz, cytując
Recommended Posts