pr00 #1 Napisano 16 stycznia 2020 Zastanawiam się nad zbudowaniem zestawu jak w opisie. Kolumny mogę kupić w bardzo dobrej cenie 700zł sztuka, z tego co czytałem to Onkyo tx-8250 to dość przyzwoity sprzęt który też mogę dostać w bardzo dobrej cenie. Pytanie czy ten zestaw zagra jak powinien i wszystko będzie zgodne ze sobą. Niestety póki co nie mam możliwości odsłuchać takie połączenia. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 16 stycznia 2020 Cześć, Monitor Audio Monitor 300 to dynamicznie brzmiące kolumny. Na pewno potrzebują cieplejszego wzmacniacza aby utemperować nieco wyższą średnicę i wspomniany przez Ciebie Onkyo TX-8250 byłby dobrym wyborem. Alternatywą mógłby być wzmacniacz NAD C326BEE w połączeniu z Audio Pro Link1. Zapraszamy do kontaktu w sprawie indywidualnej wyceny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pr00 #3 Napisano 16 stycznia 2020 Ciekawa oferta, na pewno przemyśle. Dzięki za radę. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 17 stycznia 2020 Nie wiem czy ta ofertę na monitor audio jeszcze masz. Jeśli nie to zapraszam postaram się jak mogę aby jej dorównać. I faktycznie Onkyo jeśli potrzebujesz amplituner z siecią to dobry kompan do tych kolumn. Wspomniany nad będzie lepszym wyborem. Tylko musisz dodać źródło. Zapraszam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach