Joker1103 #26 Napisano 17 listopada 2020 @S4Home i dlaczego mówisz że nie u Ciebie? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyde #27 Napisano 17 listopada 2020 10 godzin temu, Joker1103 napisał: S4home ten roksan to chyba po za budżetem jest a na atolla właśnie patrzyłem i jeszcze musical fidelli m5si Sprawdź koniecznie polecany wyżej atoll 100 i tego Roksan k3. Oba nie mają wyjść cyfrowych zwróć na to uwagę. Nie wiem jak zagra z Aurorą ale spójrz też na mega mocny Cyrus One HD ten posiada wejście optyczne i coxial oraz wejście pod gramofon. Ok, bo zaraz ktoś powie że jestem z branży😁 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joker1103 #28 Napisano 17 listopada 2020 Biore pod uwage wlasnie te dwa wzmacniacze i jeszcze atolla 200 ktory ma wejście optyczne Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #29 Napisano 18 listopada 2020 22 godziny temu, Joker1103 napisał: @S4Home i dlaczego mówisz że nie u Ciebie? Odniosłem się do opinii kolegi przede mną. Propozycja Audiolaba od branży musi się poijawić. wiemy o co chodzi. No Atoll to ciekawa propozycja na prawdę Ale Roksana wyceń czy to u nas czy gdzie indziej. Idzie black Friday. Zdarzają się promki na ten model. A to na prawdę zacna propozycja. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach