Morfojs #1 Napisano 8 lutego 2020 Witam. Chciałbym się was doradzić jakie nowe kolumny byście polecili do kwoty 1000zł Amplituner jaki mam to Onkyo TX-8220 Pomieszczenie ok 20m2 muzyka głównie rap trochę funk i pop Kolumny jakie mnie zainteresowały to: MAGNAT SUPREME 802 TAGA HARMONY TAV-506F v.2 Polk T50 STX F-200n Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #2 Napisano 8 lutego 2020 (edytowany) @Morfojs Podaj miejsce zamieszkania. W tym budżecie to szkoda kasy na nowe. Idź w używany sprzęt. Edytowano 8 lutego 2020 przez 1Ender Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfojs #3 Napisano 8 lutego 2020 Trochę się boje tych używek. A co byś polecał? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #4 Napisano 8 lutego 2020 (edytowany) Skąd jesteś? W tym budżecie najlepiej zapytać kolegi @Pumpurek . Nie znam tego amplitunera, nie miałem okazji słuchać. A amplitunery to nie moja bajka. Kolumny możesz wypożyczyć od kolegi i posłuchać w domu. https://allegro.pl/uzytkownik/Pumpurek/kolumny-glosnikowe-stereo-302997?order=pd&bmatch=baseline-cl-eyesa2-dict43-ele-1-3-0205&price_to=1200 Pozdrawiam Edytowano 8 lutego 2020 przez 1Ender Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfojs #5 Napisano 8 lutego 2020 Jestem z Gdyni. Ok dzięki za namiar sprawdzę te aukcje Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #6 Napisano 9 lutego 2020 Zdecydowanie Polk Audio T50. To pomimo bardzo atrakcyjnej ceny, bardzo przyzwoite kolumny, grające raczej szybkim, dynamicznym, swobodnym dźwiękiem. Moim zdaniem idealnie sprawdzą się w Twoich gatunkach muzycznych. Zapraszam serdecznie na odsłuchy. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #7 Napisano 9 lutego 2020 W cenie do 1000 zł nowe vs używane to różnica od 1 do 2 klas. To jakby porównywać nowe miejskie auto do klasy wyższej auta używanego. Bez szans. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfojs #8 Napisano 9 lutego 2020 (edytowany) A opcja używane kolumny podstawkowe +/- 500 zł i z czasem dokupić sub np magnat 302? Ma to racje bytu? Edytowano 9 lutego 2020 przez Morfojs Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #9 Napisano 10 lutego 2020 Z nowych zdecydowanie Heco Victa 702! Ale stawiam na używki bo dostaniesz po prostu lepsze. I tu modele standardowe. Bezpiecznie kupowane jako używane. Tannoy M4, Dali 450, Mission M34i i Klipsch F2. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach