skaktus #1 Napisano 17 lutego 2020 (edytowany) Witajcie. Po zwróceniu sie do Was o pomoc w moim poprzednim temacie i po dołożeniu funduszy, zakupiłem amplituner jak w tytule. Jestem po pierwszych testach itd. Zwracam się do Was z pytaniem - czy ten amplituner posiada opcje, w ktorej to przednie kolumny mogą być ustawione na duże (działać w pełnym zakresie, łącznie z basem) jakrównież podawać dodatkowo bas na pasywny subwoofer? Grzebałem w ustawieniach i nie doszedłem do rozwiązania. Dziękuje za każdą wskazówkę. Edytowano 17 lutego 2020 przez skaktus Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markcox #2 Napisano 18 lutego 2020 to trzeba pogrzebać przede wszystkim w instrukcji, nie w ustawieniach. Każdy amplituner powinien mieć możliwość grać frontami w pełnym zakresie. Subwoofer pasywny tylko przy zastosowaniu dodatkowego wzmacniacza dla tego subwoofera Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skaktus #3 Napisano 18 lutego 2020 Ten amplituner posiada wbudowany wzmacniacz dla subwofera pasywnego. Mocą nie poraża, ale do pokoju 16m2 jest idealny. Z instrukcji skorzystam raz jeszcze, jak ktoś będzie miał jakiś pomysł niech da znać. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach