Tompior #1 Napisano 21 lutego 2020 Hej, decyduję się na ampli Onkyo TX-8390. Potrzebuję do niego kolumn podłogowych 2.0 w budżecie do 5-6 tys. za parę. Będą używane głównie do słuchania szybkiej muzyki elektronicznej (psytrance - poniżej przykład reprezentatywny :D) i grania na konsoli PS4 pro. Muzyka z Tidal/Spotify/Soundcloud/Youtube. Pokój 25-30 metrów. Odległość od kolumn ze 3 metry. Z góry dziękuję za propozycje Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 21 lutego 2020 Cześć, Wybór jest ogromny ale proponowałbym zwrócić uwagę na Pylon Audio Diamond 28, Audio Physic 8 lub jeśli lubisz mocniejszy dół to KEFy R900, które mamy teraz w rewelacyjnej cenie. Najlepszą opcją byłby odsłuch, na który serdecznie zapraszam. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny lub umówienia się na odsłuch. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 21 lutego 2020 Akurat Pstrance to mój chleb powszedni. Powiem Ci ze tak średnio raz na dwa miesiące ktoś się zjawia z tym Do tego amplitunera Do tej muzyki faktycznie KEF R900 Dalej Fyne F502 albo Dali Opticon 6 Wiele lat sam grzałem na Tannoy. Fyne są jego lepszą kopią. W tej muzyce. Zapraszam na odsłuch i po wyceny. Jak wpadniesz to pokaże Ci jakie mam kozackie płytki Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tompior #4 Napisano 21 lutego 2020 Kusisz kusisz Tylko kiedy ja znajdę czas na taką wycieczkę Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #5 Napisano 21 lutego 2020 1 godzinę temu, Tompior napisał: Kusisz kusisz Tylko kiedy ja znajdę czas na taką wycieczkę Myślę, że jeszcze do listy warto dopisać System Audio Saxo 60. Ale najlepiej wpadnij do naszego salonu, w podanym budżecie masz do dyspozycji dziesiątki modeli kolumn, które w komfortowych warunkach możesz posłuchać. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tompior #6 Napisano 13 sierpnia 2020 Wybór padł na Focal Aria 936 I jestem bardzo zadowolony Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #7 Napisano 13 sierpnia 2020 To jednak dośc duże kolumny jak na 8390. Opiszesz coś więcej? Z czym testowałeś? Jak wypadło porównanie? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach