rd168 #1 Napisano 25 lutego 2020 Witam. Potrzebuję instrukcji obsługi w języku Polskim do ww amplitunera . Kupując informowano mnie , że jest -okazało się , że brak. Dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stolarz #2 Napisano 25 lutego 2020 Czy próbowałeś wpisać w google: Onkyo TX-NR 838 manual pl? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 26 lutego 2020 Instrukcje w języku polskim są niedostępne online. Jeśli sprzedawca gwarantował ja a ci nie dał masz prawo odstąpić od umowy. Dodatkowo jeśli sprzęt był nowy ze sklepu a jej nie ma to jest szansa że nie ma także polskiej gwarancji. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stolarz #4 Napisano 26 lutego 2020 Faktycznie. Nie znalazłem instrukcji pl dla tego sprzętu. To tylko Onkyo takie jest, że nie mają online manualów w różnych językach? Denon ma. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxredaktor #5 Napisano 26 lutego 2020 (edytowany) Onkyo instrukcje dostępne w sieci ma niestety wyłącznie po angielsku. Edytowano 26 lutego 2020 przez maxredaktor Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rd168 #6 Napisano 26 lutego 2020 Sprzęt używanu kupiłem , neta przeszukałem i nic nie znalazłem. Jak myślicie -jak napiszę do Onkyo (ewentualnie podpowiedź do kogo się zwrócić) to udostępnią? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #7 Napisano 27 lutego 2020 22 godziny temu, Stolarz napisał: Faktycznie. Nie znalazłem instrukcji pl dla tego sprzętu. To tylko Onkyo takie jest, że nie mają online manualów w różnych językach? Denon ma. Żaden nie ma albo mieć nie powinien. To zabezpieczenie przeciw ściąganiu elektroniki z zachodu. Denon ma bo może lepiej "pilnuje" ceny. Chociaż patrząc na 2400 to raczej nie. 12 godzin temu, rd168 napisał: Sprzęt używanu kupiłem , neta przeszukałem i nic nie znalazłem. Jak myślicie -jak napiszę do Onkyo (ewentualnie podpowiedź do kogo się zwrócić) to udostępnią? Nie ma szans. Onkyo Europa odeśle cię do dystrybutora a ten albo nie odpiszę albo odpiszę że nie.zapros kogoś na piwerko co zna angielski i dacie radę. To nie księżycowy sojus Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rd168 #8 Napisano 27 lutego 2020 2 minuty temu, S4Home napisał: Żaden nie ma albo mieć nie powinien. To zabezpieczenie przeciw ściąganiu elektroniki z zachodu. Denon ma bo może lepiej "pilnuje" ceny. Chociaż patrząc na 2400 to raczej nie. Nie ma szans. Onkyo Europa odeśle cię do dystrybutora a ten albo nie odpiszę albo odpiszę że nie.zapros kogoś na piwerko co zna angielski i dacie radę. To nie księżycowy sojus Myślałem , że znajdzie się jakiś użytkownik tego modelu lub podobnego i ma sprzęt zakupiony w PL z instrukcją .Poprosiłbym wtedy o skserowanie i przesłanie-oczywiście odpłatnie . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #9 Napisano 27 lutego 2020 A to co innego. To zamieść takie ogłoszenie w dziale kupię na przykład. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rd168 #10 Napisano 27 lutego 2020 Dzięki za radę-tak zrobiłem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach