Yasica #1 Napisano 5 marca 2020 Witam, Sprzedam z prywatnej kolekcji (nie jestem handlarzem) Wzmacniacz - Integrę ; Sansui AU-Alpha 607MR Wzmcniacz bez wad ukrytych, w bardzo dobrym minus stanie wizualnym ( lekkie obtarcia na bokach, oraz na gałce i jednym selektorze - dla zainteresowanych szczegółowe zdjecia na mejla) w IDEALNYM stanie technicznym. Wmacniacz zaraz po zakupie przeszedł pełen przegląd, regulację prądów, czyszczenie selektorów, regeneracje przekażników i najważniejsze czyszczenie głównego potencjometru oraz rownoważenie obu kanałów u bardzo cenionego i znającego markę od podszewki Pana Mariusza ( Marr, Bumpulump na forach ) majacy swoj kanał na Yotube (Hi Fi Surgery ) - który także jest miłośnikiem tej firmy - dla zainteresowanych link na mejla. Wzmacniacz oczywiscie na 100V Dane techniczne : https://audio-database.com/SANSUI/amp/au-alpha607mr-e.html Sprzedaje z bolem serca, bo gra tak jak chciałem by grał ( naleciałość Triody lampowej, ale bez jej ułomności mocowej ) ponieważ nabyłem inny model, w kolorze czarnym pasujacy do reszty "klocków" W moim posiadaniu od około roku, wczesniej dla ciekawskich posiadałem Sansui 907KX oraz Lampę na tzw " DIABEŁKACH" Preferuję odbiór osobisty lub dowiezenie do umówionej odległosći w połowie drogi ze względu na dobro sprzętu. Możliwość wystawienia na znanym portalu aukcyjnym z tym że cena bedzie powiększona o prowizję tego portalu. Zapraszam do kontaktu, cena do negocjacji. Więcej zdjeć na mejla dla zainteresowanych. Pozdrawiam Jacek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yasica #2 Napisano 25 marca 2020 Nowa, NIŻSZA Cena : 2 999 zł Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Charemski #3 Napisano 25 maja 2020 Jak można się skontaktować z tym Panem Mariuszem możesz podać jakiś email lub telefon prosze. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach