Krystian Forszpaniak #1 Napisano 21 marca 2020 Co myślicie o tym zestawie? Zastanawiają mnie parametry tego transportu plików w odniesieniu do parametrów wejścia USB wzmacniacza. Czy to nie mezalians? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz S. #2 Napisano 21 marca 2020 Pytanie co z resztą toru i skąd muzyka. Sotm jest super rozwiązaniem jeżeli np masz roon serwer. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian Forszpaniak #3 Napisano 22 marca 2020 11 godzin temu, Tomasz S. napisał: Pytanie co z resztą toru i skąd muzyka. Sotm jest super rozwiązaniem jeżeli np masz roon serwer. Muzyka z dysku NAS i z telefonu pliki FLAC. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz S. #4 Napisano 22 marca 2020 Sprzętowo to na pewno fajne rozwiązanie. Ja bym się na nie nie zdecydował ze względu na oprogramowanie. No i druga sprawa to wewnętrzny DAC USB bo od niego będzie najwięcej zależało. Masz już ten wzmacniacz ? Testowałeś tam DAC ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian Forszpaniak #5 Napisano 22 marca 2020 Nie mam wzmacniacza ale testowałem z SOTM w salonie. Problemy z połączeniem ale jak już poszło to całkiem nieźle to brzmiało. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #6 Napisano 23 marca 2020 Ma to jak najbardziej sens i sotm po USB jest bardzo dobry. Alternatywą dla niego może być Pro ject stream box s2 ultra. Przetwornik w MF m3si jest całkiem niezły ale i tak w przyszłości warto byłoby pomyśleć o czymś lepszym jak choćby Topping d70 czy Nuprime DAC 9. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach