S4Home Napisano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2020 11 godzin temu, Marcin Jaśkiewicz napisał: A czy podasz mi namiary na solan, który wyśle mi 10 wzmacniaczy i 10 par kolumn celem odsłuchania w domu ? My 10 godzin temu, Dedal75 napisał: Przestań pierdzielić o rzeczach z którymi nie miałeś styczności. Każdy forumowicz słyszał że coś gdzieś się komuś zepsuło ale to nie powód żeby o tym bez pokrycia pisać. Niestety ale muszę się z kolegą zgodzić. Jedynie czytasz. Tak audio nie wybierzesz. Zapraszam po wypożyczenie i wtedy będziesz mógł komentować na prawdę Co Ty na to? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 10 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2020 3 godziny temu, S4Home napisał: Niestety ale muszę się z kolegą zgodzić. Jedynie czytasz. Tak audio nie wybierzesz. Zapraszam po wypożyczenie i wtedy będziesz mógł komentować na prawdę To zabawny paradox , wielu woli pisać , a inni typu Ja jak chcą coś wypożyczyć to nigdy tego czegoś nigdzie nie ma Piotrek może potwierdzić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Jaśkiewicz Napisano 10 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2020 Czyli zrobiło nam się wąskie grono do odsłuchu Yamaha A-S701, NAD C368 (C356 BEE powinienem w tym wypadku odpuścić ?) i .... Atoll in100 SE . Oczywiście liczy się tu także stosunek jakość / cena, stąd różne półki cenowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts