Tomasz Dziurkowski #1 Napisano 15 kwietnia 2020 Witam,posiadam Onkyo tx8250, kupiłem od kuzyna w atrakcyjnej cenie Magnaty shadow 207 jadą do mnie że Śląska,szukam na forach ale o tym zestawie mało jest napisane. Jak to zagra? u mnie będzie muza praktycznie od a do z.Ja osobiście Metallika i to głośno.Kuzyn ceną mnie namówił kolumny roczne za tysiąc,ale mam troszkę obawy, choć z drugiej strony myślę że nie będzie źle.Czekam na szczere opinie, dzięki Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BaliGdynia #2 Napisano 15 kwietnia 2020 Pytasz o opinie po zakupie już???Za kilka dni sam się przekonasz! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Dziurkowski #3 Napisano 15 kwietnia 2020 21 minut temu, BaliGdynia napisał: Pytasz o opinie po zakupie już??? Za kilka dni sam się przekonasz! Pytałem się TEŻ i przed... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 16 kwietnia 2020 Daj znac jak dojadą Czekamy na recenzję Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BaliGdynia #5 Napisano 16 kwietnia 2020 Pytałem się TEŻ i przed...O i super, no sam jestem ciekaw jak Twoje refleksie po zakupie. Pamiętaj daj gdzieś tydzień czasu aby kolumny się ułożyły, nowe nie będą tak ładnie grać. Zrób jakieś fajne podsumowanie i foty dla innych. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #6 Napisano 16 kwietnia 2020 Tutaj nie ma co pisać o naszych odczuciach. To Ty napisz czy Ci się spodobały, jeśli będą jakieś wątpliwości co do brzmienia to postaramy sie pomóc ale z opinią wstrzymaj się jakieś 2 tygodnie, ponieważ sprzęt jest niewygrzany i możesz na samym początku nie skupić się na wszystkich wadach i zaletach. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Dziurkowski #7 Napisano 16 kwietnia 2020 25 minut temu, Q21 napisał: Tutaj nie ma co pisać o naszych odczuciach. To Ty napisz czy Ci się spodobały, jeśli będą jakieś wątpliwości co do brzmienia to postaramy sie pomóc ale z opinią wstrzymaj się jakieś 2 tygodnie, ponieważ sprzęt jest niewygrzany i możesz na samym początku nie skupić się na wszystkich wadach i zaletach. Dzięki, pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DEMOLKA #8 Napisano 16 kwietnia 2020 Oj tam oj tam, moje po wyjęciu z pudła zrobiły wrażenie😁 Chyba że dostałem już wygrzane z ... Oświęcimia🤣🤣🤣 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #9 Napisano 17 kwietnia 2020 :P:P:P Czarny dowcip :D:P Jak są przez nas wygrzewane to zawsze informujemy że sprzęt jest z ekspo. Jeśli nie to są spakowane przez producenta. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DEMOLKA #10 Napisano 17 kwietnia 2020 Nie no ,pewnie ze dowcip 😆 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach