Tvmania #1 Napisano 21 kwietnia 2020 (edytowany) WITAM SPRZEDAM JAK W TYTULE KOLOR BIAŁY SPRZĘT ZAKUPIONY W MEDIA EXPERT GWARANCJA DO STYCZNIA SPRZĘT ZADBANY WSZYSTKIE DOKUMENTY PAPIERY ORAZ KARTONY JAK NOWE . NA SPRZĘCIE ZERO RYSEK ZADBANY MOŻLIWOŚĆ ODBIORU OSOBISTEGO CENA 4800 SPRZEDAJĘ PONIEWAŻ BUDUJE KD Edytowano 21 kwietnia 2020 przez Tvmania Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tvmania #2 Napisano 21 kwietnia 2020 5 godzin temu, Tvmania napisał: WITAM SPRZEDAM JAK W TYTULE KOLOR BIAŁY SPRZĘT ZAKUPIONY W MEDIA EXPERT GWARANCJA DO STYCZNIA SPRZĘT ZADBANY WSZYSTKIE DOKUMENTY PAPIERY ORAZ KARTONY JAK NOWE . NA SPRZĘCIE ZERO RYSEK ZADBANY MOŻLIWOŚĆ ODBIORU OSOBISTEGO CENA 4800 SPRZEDAJĘ PONIEWAŻ Ide w kd DZIŚ PROMOCJA 4600 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tvmania #3 Napisano 22 kwietnia 2020 Więcej info na priv nowa ostateczna cena 4500 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tvmania #4 Napisano 23 kwietnia 2020 Cena 4300 możliwość odbioru osobistego 😀 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tvmania #5 Napisano 30 kwietnia 2020 Dnia 23.04.2020 o 22:37, Tvmania napisał: Cena 4300 możliwość odbioru osobistego 😀 Cena 4 tys Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mare #6 Napisano 10 czerwca 2020 Dnia 30.04.2020 o 18:02, Tvmania napisał: Cena 4 tys proszę o kontakt pod numerem 691 985 426 w tym temacie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mare #7 Napisano 10 czerwca 2020 witam, Bardzo proszę o kontakt na numer 691985426, jestem zainteresowany. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tvmania #8 Napisano 25 sierpnia 2020 Witam nowa oferta za bose 700 + sub 700 3800 cena ostateczna Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tvmania #9 Napisano 20 września 2020 Nowa cena za bose 700 zestaw 3600 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tvmania #10 Napisano 23 września 2020 Witam dzis promka na suba bose 700+ listwa bose 700 3.5 tys wszystkie papiery, oryginalne kartony w stanie idealnym sprzęt można sprawdzić na miejscu pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
castel #11 Napisano 26 września 2020 Dnia 23.09.2020 o 21:22, Tvmania napisał: Witam dzis promka na suba bose 700+ listwa bose 700 3.5 tys wszystkie papiery, oryginalne kartony w stanie idealnym sprzęt można sprawdzić na miejscu pozdrawiam. Witam wszystko sprawne ,technicznie i wizualnie,satelity też masz? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tvmania #12 Napisano 26 września 2020 (edytowany) Satelitki nie mam w zestawie cenna byla by zupełnie inna i tak cene dalem mega niska tak zestaw w stanie idealnym wszystkie pudełka bose jeszcze pochowałem w kartony cala listw i sub zero rysek sprzęt dadbany można sprawdzić na miejscu nie ma problemu. Edytowano 26 września 2020 przez Tvmania Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
castel #13 Napisano 26 września 2020 (edytowany) 2 godziny temu, Tvmania napisał: Satelitki nie mam w zestawie cenna byla by zupełnie inna i tak cene dalem mega niska tak zestaw w stanie idealnym wszystkie pudełka bose jeszcze pochowałem w kartony cala listw i sub zero rysek sprzęt dadbany można sprawdzić na miejscu nie ma problemu. A co z problemami z subem u Ciebie też występują/występowały? Skąd jesteś? Edytowano 26 września 2020 przez castel Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tvmania #14 Napisano 26 września 2020 (edytowany) 1 godzinę temu, castel napisał: A co z problemami z subem u Ciebie też występują/występowały? Skąd jesteś? U mnie wszystko pięknie żadnych problemów moge przesłać zdjęcia. Sprzęt zadbany sprzątany codziennie przecierany szmatka zero rys uderzen wszystkie papiery i dokument posiadam. Dlaczego sprzedaje ponieważ uderzam w kd atmos i potrzebuje 45 tys zl Jestem z Sochaczewa kolo Warszawy Edytowano 26 września 2020 przez Tvmania Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach