Szymon Wadlewski #1 Napisano 26 maja 2020 Dzień dobry, Na sprzedaż wystawiam moje prywatne kolumny Klipsch Heresy III w kolorze orzechowym. Kolumny są w moim posiadaniu od marca tego roku także są praktycznie nowe w idealnym stanie. W komplecie jest wszystko co daje producent czyli kolumny, zworki, kartony, wszelkie dokumenty oraz paragon. Trafiła się okazja kupna kolumn Altec Lansing 604 i nie mogłem przejść obok nich obojętnie dlatego Heresy postanowiłem wystawić na sprzedaż. Kolumny grają u mnie ze wzmacniaczem lampowym Dubiel 6AS7g OTL + DAC Lampizator + Streamer. Dużym plusem tych kolumn jest to, że potrafią zagrać muzykalnie ale także z pazurem i energią jeśli podłączymy mocny wzmacniacz tranzystorowy. Heresy III charakteryzują się bardzo szeroką prezentacją sceny dźwiękowej, detaliczną, rozdzielczą ale nie męczącą górą oraz fenomenalnie szybkim i zróżnicowanym basem. Kolumny potrzebują około 500h grania aby mówić o w pełni wygrzanym egzemplarzu. Każdy kto choć raz słyszał tych kolumn wie o czym mowa. Dodatkowo mogę w dobrych pieniądzach sprzedać drewniane płyty pod kolumny z warstwą krzemu niwelujące wibracje. Rożny odcień na zdjęciach jest spowodowany innym oświetleniem, w rzeczywistości są dokładnie takiego samego koloru. Możliwość wysyłki na palecie w celu zminimalizowania ryzyka uszkodzenia. Zapraszam do kontaktu i na odsłuch w Łodzi. Cena 9100zł oczywiście do negocjacji Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach