ghaste #1 Napisano 7 czerwca 2020 Posiadam wolne sloty w TIDAL family. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam do kontaktu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandurski #2 Napisano 9 sierpnia 2020 Witam wysłałem wiadomosc. Jestem zainteresowany.PozdrawiamWysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strogoff #3 Napisano 18 września 2020 Dnia 7.06.2020 o 13:56, ghaste napisał: Posiadam wolne sloty w TIDAL family. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam do kontaktu. Jestem zainteresowany. Szanowni Państwo. Chciałbym stworzyć grupę Tidal HiFi Family. Szukam chętnych. Proszę o kontakt. Zasady: kwotę opłat zawsze dzielimy na ilość uczestników deklarowany czas uczestnictwa minimum 2 lata możliwość odsprzedaży uczestnictwa płatność dokonuje jedna osoba reszta grupy wpłaca stały przelew na wskazane konto kaucja na koncie zabezpieczająca tworzącego grupę P.S. Możemy też dołączyć się do innej grupy. Tidalgroup2020 (at) gmail.com Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość #4 Napisano 19 września 2020 Tyle że znając życie zawsze wyjdą jakieś kwiatki 😋 Takie rozwiązanie jest dobre w rodzinie!! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandurski #5 Napisano 19 września 2020 Witam. Ja już znalazłem grupę. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #6 Napisano 20 września 2020 Nie wiem czy wiecie... Na Allegro są za grosze. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość #7 Napisano 20 września 2020 Dokładnie 40zł za rok! Tylko jak skoro miesięczny abonament to 20zł Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #8 Napisano 20 września 2020 (edytowany) Taniej... Jak? Normalnie! Za pewne dopisuję Cię typ do family. Możliwe też że opłaca kradzionymi kartami. Nie namawiam tylko informuję. Ja sobie korzystam z takiego Spotify. 10zł za rok chyba zapłaciłem. Edytowano 20 września 2020 przez JaZz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość #9 Napisano 20 września 2020 Z tym dopisywaniem to gdzieś słyszałem a reszta hmm.... życie 🤔 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandurski #10 Napisano 20 września 2020 Czy ktoś ma wolne miejsce do Spotify rodzina? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubad #11 Napisano 20 września 2020 1 godzinę temu, JaZz napisał: Nie wiem czy wiecie... Na Allegro są za grosze. Kiedyś korzystałem tylko co 3 miesiące nowy login i hasło na dłuższą metę męczące. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghaste #12 Napisano 23 września 2020 Odświeżam wątek. 2 osobom już odpisalem na prv (niestety z dużym opóźnieniem). Jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany to proszę pisac na prv. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #13 Napisano 10 października 2020 (edytowany) Jak jesteście zarejestrowani w tidal to sprawdźcie maile. Dostałem dzisiaj wiadomość, że jest promka 3zł za premium i 6zł za hifi na 3 miesiące. Wziąłem sobie na próbę. Edytowano 10 października 2020 przez JaZz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #14 Napisano 10 października 2020 Przy okazji zapytam czy jakość się gdzieś ustawia jak źródłem jest amplituner i czy trzeba anulować subskrypcję żeby się automatycznie nie odnawiała? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafmik #15 Napisano 11 października 2020 Chętnie dołączę do rodzinny Spotify Proszę o kontakt na priv Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wortax #16 Napisano 20 października 2020 Jak jesteście zarejestrowani w tidal to sprawdźcie maile. Dostałem dzisiaj wiadomość, że jest promka 3zł za premium i 6zł za hifi na 3 miesiące. Wziąłem sobie na próbę. Wchodziłem na strone tidal i zadnej promki nie widzę. Możesz mi wysłać link do tej promki z hifi? Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxredaktor #17 Napisano 20 października 2020 Dnia 10.10.2020 o 16:50, JaZz napisał: Przy okazji zapytam czy jakość się gdzieś ustawia jak źródłem jest amplituner i czy trzeba anulować subskrypcję żeby się automatycznie nie odnawiała? Trzeba anulować przed końcem promocji, inaczej ściągną Ci 40 zł z karty. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghaste #18 Napisano 20 października 2020 Rodzina pełna, moje zaproszenie na chwile obecna nieaktualne. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach