Grzegorz Ciosek #1 Napisano 19 czerwca 2020 Do sprzedania mam Subwoofer Monitor Audio MRW-10 stan idealny (pod katem wizualnym jak i działania) mieszkam w pobliżu Warszawy magę dowieźć w niedalekiej okolicy lub zapraszam osobiście wysyłka jak najbardziej też możliwa. gwarancja rozruchowa 3 m-ce Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Szaruga #2 Napisano 21 czerwca 2020 Jaka cena? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Ciosek #3 Napisano 22 czerwca 2020 Wystawiłem za 990 zł Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matti Simmo #4 Napisano 27 czerwca 2020 A kolor? Mam kolumny Monitor Audio Bronze BX5 i może by się udało to spasować Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Ciosek #5 Napisano 27 czerwca 2020 Kolor Orzech Podsyłam link do strony z kolorem dość dobrze widać. https://allegro.pl/oferta/monitor-audio-monitor-mrw-10-orzech-swiebodzin-7262681743 mogę podesłać fotki ale wygląda identycznie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach