JaZz #1 Napisano 17 lipca 2020 (edytowany) Zastanawiam się nad słuchawkami do muzyki z telefonu. Lubię dźwięk jaki np. proponuję Sennheiser. Miałem od nich hd 4.40. Po małej korekcji brzmienie pasowało mi. Na outdoor jednak okazały się trochę za duże. Mam CX Sport, dźwięk od razu polubiłem, lecz okazało się że pchełki nie są dla mnie. Jeśli chodzi o samą konstrukcję to podobała mi się w AKG K 518 LE - nie były za duże, nawet nieźle izolowały. Pomożecie coś znaleźć? EDIT: Co myślicie o Marshall Major III BT? EDIT2: Widzę na Allegro jakieś tańsze oferty tych Marshalli z wysyłką z Chin. Czy to oznacza że trzeba uważać na podróby tego modelu? Edytowano 18 lipca 2020 przez JaZz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #2 Napisano 20 lipca 2020 Nikt, nic? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RV1 #3 Napisano 20 lipca 2020 Nie wiem jaki budżet, kupiłeś łącznie słuchawki za około 1000, Bose QC 35 wymiatają i spełniają wszystkie Twoje oczekiwania, jak możesz zwrócić to dołóż i gra ;D Słuchałem na nich sporo. Na outdoor mega. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #4 Napisano 20 lipca 2020 Z tego co wiem to Marshall Major III BT w żaden sposób nie będą grały jak Sennheiser hd 4.40. Bardziej już w sposób zbliżony do AKG K 518. Jednak własnie te drugie z tego co wiem grają dużo lepiej. Marshall Major III maja swoistą manierę i trzeba ją lubić lub wybrać po prostu inne słuchawki. Dobre słuchawki nauszne nalezą do rzadkości w założonym przedziale cenowym. Aby do tego miały jeszcze bluetooth to już chyba prawdziwa rzadkość. Ja chyba takich nie znam. Kiedyś były dość dobre słuchawki Jabra Revo Wireless. Ładne dobrze zrobione z panelem dotykowym i przyzwoitym dość dobrze zrównoważonym dźwiękiem. Nieco do nich podobne JABRA Move Style Edition. Chyba mają być ich kontynuacją. Jednak wydają się być znacznie taniej zrobione. Nie wiem jak grają. Bardzo możliwe ze podobnie. Może jeszcze AKG N60nc. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubad #5 Napisano 20 lipca 2020 Jedyne co przychodzi mi do głowy z mniejszych słuchawek w tym budżecie z bluetoothem to coś takiego jak ATH sr5bt aczkolwiek brzmienie trochę inne niż w 4.40bt. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #6 Napisano 22 sierpnia 2020 Ok w takim razie przy zakupie pewnie będę wybierał między Marshall a AKG, dzięki. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #7 Napisano 13 stycznia (edytowany) https://allegro.pl/oferta/sluchawki-bezprzewodowe-nauszne-marshall-major-iii-10098806261?utm_medium=app_share&utm_source=facebook To jakieś podróby że tak tanio? Edit: Aha kraj wysyłki, adres reklamacji i wszystko jasne. Edytowano 13 stycznia przez JaZz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach