skirimteli9 #1 Napisano 14 sierpnia 2020 Czy ktoś jest właścicielem któregoś z tych projektorów i może mi powiedzieć, czy ma efekt tęczy, czy ma jakieś istotne wady? Byłby używany głównie do filmów. Znalazłem jeden naprawdę tani w lokalnym lombardzie, a drugi w Internecie, ale nie wiem, czy pozwolą mi go przetestować przed zakupem i w większości przypadków nie ma polityki zwrotów. Widziałem może 1 lub 2 filmy na YT, ale nie ufam, aby kamera pokazała to realistycznie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skirimteli9 #2 Napisano 15 sierpnia 2020 19 godzin temu, skirimteli9 napisał: Czy ktoś jest właścicielem któregoś z tych projektorów i może mi powiedzieć, czy ma efekt tęczy, czy ma jakieś istotne wady? Byłby używany głównie do filmów. Znalazłem jeden naprawdę tani w lokalnym lombardzie, a drugi w Internecie, ale nie wiem, czy pozwolą mi go przetestować przed zakupem i w większości przypadków nie ma polityki zwrotów. Widziałem może 1 lub 2 filmy na YT, ale nie ufam, aby kamera pokazała to realistycznie.10.0.0.0.1 192.168.1.254 happymod thankyou my issue solved!! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach