Michal Sobczyk #26 Napisano 12 grudnia 2020 Yyy, racja. W sumie chyba mogę bezpośredniio. Pomyliłem model. Poprawny to UE50RU7102K. Załaczam też zdjęcie z wejścia. To jest RCA? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #27 Napisano 12 grudnia 2020 jakiś switch optyczny, albo dac z 2 optykami, ewentualnie jeszcze 1 fioo D3. Ale to wolałbym zainwestować w lepszego daca. Zastanawia mnie gniazdo USB w Twoim TV, czy jest tylko in... Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mkk #28 Napisano 12 grudnia 2020 (edytowany) 1 godzinę temu, Michal Sobczyk napisał: Yyy, racja. W sumie chyba mogę bezpośredniio. Pomyliłem model. Poprawny to UE50RU7102K. Załaczam też zdjęcie z wejścia. To jest RCA? To jest component in , nie wyjdziesz tym z dźwięakiem . Żaden z tych Samsungów nie ma wyjść RCA audio, więc albo switch taki jak w moim poprzednim poście , albo lepszejszy dac z 2x optykiem 1Ender , nie widziałem jeszcze tv co by miał usb out ( nie dotyczy nagrywania ) Edytowano 12 grudnia 2020 przez mkk Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DudasDudek #29 Napisano 13 grudnia 2020 Właśnie też chciałem spytać czy na pewno twój TV ma wyjścia audio 2xRCA. Bo według mnie nie ma. Najwygodniej będzie sprzedać na olx twoje Fiio i kupić inny DAC, w którym będzie możliwość podłączenia dwóch źródeł optycznych. Chwilowo możesz podłączyć Chromecast bezpośrednio ze wzmacniaczem po jacku, a TV optycznie do Fiio. Choć wtedy jednak Chromecast powinien grać gorzej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chyba Miro 84 #30 Napisano 13 grudnia 2020 (edytowany) A po taniości to można jeszcze zaatakować wyjscie słuchawkowe z tv. Kabel potrzebny to 2x RCA - mini jack3.5mm Ps: po podłączeniu wazne by na tv nie dawać za głośno (z tego wyjscia 3.5mm), np. 20-45% z podziałki głośności. Czyli raz ustawione na tv zostawiamy a glosnosc regulujemy z pozycji wzmacniacza. Edytowano 13 grudnia 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mkk #31 Napisano 13 grudnia 2020 (edytowany) Jakie wyjście słuchawkowe ? Ni ma .... W sumie za parę pln coś takiego można do tv https://allegro.pl/oferta/nadajnik-odbiornika-audio-bluetooth-5-0-aux-rca-9860391052 Edytowano 13 grudnia 2020 przez mkk Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach