Donio12 #1 Napisano 17 sierpnia 2020 Hej koledzy czy możecie mi doradzić w zakupie nowego sprzętu do słuchania muzy? Głównie słucham muzy elektronicznej z mocnym basem bo uwielbiam jak mi szklanki graja i nie wiem jaki wzmacniacz i kolumny dobrać myślę o wzmacniaczu yamaha s501 i Altus 300 dobre połączenie? pokoju ma ok 18m2 z góry dziękuję za pomoc Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 17 sierpnia 2020 Witaj, To połączenie nie da ci takiego dzwieku. Moim zdaniem lepiej się sprawdzi zestaw oparty o Yamahe AS 701 + Magnat Tempus 77 Ewentualnie idąc w lepszej jakości kolumny Heco Aurora 700. Serio daj sobie spokój z tymi Altusami Zapraszam po wyceny oraz na odsłuch. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donio12 #3 Napisano 17 sierpnia 2020 Hej myślałem za altus da radę i efekt będzie zaskakujący. Dzięki pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #4 Napisano 17 sierpnia 2020 Cześć, Jeśli lubisz mocny bas to niestety zaprezentowany przez Ciebie zestaw tego nie zapewni. Możesz pomyśleć nad zestawem Yamaha AS701 + Heco Aurora 700 lub Yamaha AS701 + Pylon Audio Sapphire 25. Basu nie powinno Ci brakować, a nawet jeśli tak by było to masz możliwość podłączenia subwoofera, który powinien rozwiązać problem. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny i na odsłuch. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 18 sierpnia 2020 No własnie wiele osób tak mysli. Pewnie dlatego że to znana marka z lat 80 w Polsce. Zostawmy je jednak w pamięci. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach