Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
wojtasmaster

Problem z gośnikami

Recommended Posts

Witam. Otóż mam nietypowy problem. Może nie dotyczy typowego stereo, bo chodzi o subwoofer (2.1). Otóż mam subwoofer aktywny (Eltax Atomix A-10), pod który są podłączone 2 głośniczki (dwa małe stare pierdziochy Sony). Wszystko idzie przez malutki wzmacniacz Amstrada. Problem polega na tym, że subwoofer gra tyko wtedy, gry przełączę na jeden kanał. Na dwóch tylko cichutko podbija, gdy jest na jednym wszystko gra normalnie. Problem mam od wczoraj - do tej pory wszystko było ok (mam to podłączone od ok. 2óch miesięcy). Dodatkowo pojawia się problem z głośnikami, które zaczęły grać jak te z telefonów komórkowych. Nie wiem od czego to zależy, dlatego zwracam się do was z prośbą o pomoc.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jeśli dobrze zrozumiałem sprzęt ma dwa miesiące ,czyli jest na gwarancji.Po prostu wysłać go do serwisu.Jeszcze jeden sposób aby wszystko rozłączyć i ponownie aby podłączył to ktoś inny według instrukcji(właściciel się nie wtrąca) może coś namieszałeś. icon_biggrin.gif

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Poprzedni post został zachowany.   Wyczyść edytor.

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Zaloguj się, aby obserwować  

×
×
  • Utwórz nowe...