maciek72 #1 Napisano 24 sierpnia 2020 Zdecydowanie kupię zestaw 5.1 , Tannoy Hts 101 XP w idealnym stanie w dobrej cenie . Zapraszam na priv Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciek72 #2 Napisano 6 stycznia Aktualne . Lub 2 monitory z tego zestawu . Obudowy mogą być zniszczone , aby przetworniki były całe Zapraszam do kontaktu Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szincza #3 Napisano 5 lutego Dnia 6.01.2021 o 14:02, maciek72 napisał: Aktualne . Lub 2 monitory z tego zestawu . Obudowy mogą być zniszczone , aby przetworniki były całe Zapraszam do kontaktu witam mam cały zestaw stan idealny wraz z pudełkiem - mógłbym go sprzedać za 1500 zł Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciek72 #4 Napisano 5 lutego Temat nie aktualny , mam do sprzedania 3 monitory z tej serii. Mam już 17 głośników i 2 suby pod Atmos 5.2.6 i Auro 3D 10.1 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter_rr #5 Napisano 5 lutego 8 godzin temu, szincza napisał: witam mam cały zestaw stan idealny wraz z pudełkiem - mógłbym go sprzedać za 1500 zł Witam kolego, czy masz jeszcze ten zestaw na sprzedaż ? Przypadkiem znalazłem wątek bo poszukuje obecnie tego zestawu. Napisz: piotrek_rr@vp.pl Dzięki Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szincza #6 Napisano 5 lutego witaj tak mam - dzisiaj tez przez przypadek znalazłem info ze ktoś szuka a ja tak bardzo zadko słucham ze w sumie stoją i zbierają kurz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter_rr #7 Napisano 5 lutego Możesz podesłać jakieś zdjęcia ? piotrek_rr@vp.pl Jest komplet ? Z uchwytami ściennymi ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szincza #8 Napisano 5 lutego 16 minut temu, Piter_rr napisał: Witam kolego, czy masz jeszcze ten zestaw na sprzedaż ? Przypadkiem znalazłem wątek bo poszukuje obecnie tego zestawu. Napisz: piotrek_rr@vp.pl Dzięki witaj tak mam - dzisiaj tez przez przypadek znalazłem info ze ktoś szuka a ja tak bardzo zadko słucham ze w sumie stoją i zbierają kurz 11 minut temu, Piter_rr napisał: Możesz podesłać jakieś zdjęcia ? piotrek_rr@vp.pl Jest komplet ? Z uchwytami ściennymi ? tak jest całość uchwyty pudełko wszytko - może jakiś komunikator będzie łatwiej rozmawiać ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter_rr #9 Napisano 5 lutego Nie jestem biegły w temacie komunikatorów, niestety... Mam WhatsAppa Dasz radę przesłać zdjęcia na maila ? Ewentualnie podeślij nr tel. na maila to zadzwonie Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin Michalak #10 Napisano 14 lutego Jeśli aktualne. Chętnie odkupie 2 monitory HTS 100 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach