Skocz do zawartości
Krzysiek83

Apmlituner onkyo 686

Recommended Posts

Witam

Zakupiłem amplituner Onkyo 686, narazie podłączone są dwa głośniki. Problem dotyczy braku dźwięku w głośnikach. Mianowicie przy wyborze źródła bluetooth oraz radia internetowego jest brak dźwięku natomiast jak przełączę na hdmi bluray lub radio analogowe jest dźwięk. W czym jest problem? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Czy amplituner jest podłączony z siecią?

Czy jest sparowany z nadajnikiem Bluetooth?

Mogę zobaczyć gdzie wpinałeś "dwa głośniki"?

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Tak amplituner jest połączony z siecią WiFi. Z bluetooth również jest podłączony. Głośniki podłączone są pod fronty czerwony do czerwonego czarny do czarnego. Po hdmi dźwięk jest po optycznym również. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

No to wybacz ale musiał bym być na miejscu aby wiedzieć o co chodzi.

Czy w aplikacji widnieje informacja jako by radio interentowe było odtwarzane? W sensie leci czas?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
20 godzin temu, seba3002 napisał:

A z innych źródeł dźwięk masz? 

 

Dnia 25.08.2020 o 17:58, Krzysiek83 napisał:

Po hdmi dźwięk jest po optycznym również. 

To musi być kwestia ustawienia. Nie ma dźwięku z "przesyłu".  Nie spotkałem się z taką awarią do tej pory.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Poprzedni post został zachowany.   Wyczyść edytor.

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Utwórz nowe...