olszak #1 Napisano 29 sierpnia 2020 Witam Ostatnio kupiłem sobie sobie TV i teraz szukam do niego jakiegoś audio, żeby dopełnić doznania z oglądania filmów i seriali. Jak można wnioskować z powyższego głośniki mają służyć głównie do filmów i serial, rzadziej do gier i słuchania muzyki. Nie potrzebuję nagłośnienia o dużej mocy bo pokój jest mały (jakieś 10m^2), bardziej zależy mi na czystości dźwięku. Budżet to jakieś 500zł, chyba że te paręset zł faktycznie może zrobić dużą różnice w jakości dźwięku to jestem w stanie to rozważyć. Proszę o jakieś porady i propozycje, z góry dziękuję. Sam myślałem nad sounbarem + subwoofer. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 31 sierpnia 2020 Witaj, Soundbar tu nie doradzamy a za 500 zł nie kupisz systemu 5.1 nawet używanego. Trzeba dozbierać i wrócić. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #3 Napisano 31 sierpnia 2020 Niestety budżet jest nieco za mały, ale za 899,- możemy zaproponować Cambridge Audio Minx TV2v2 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach