Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć Panowie.Na kilka miesięcy poszukuję jakiegoś taniego tak do 1000zł wzmacniacza do aurorek 700.Potem wyjaśni się sprawa z miejscem na sprzęt i będę szukał coś na lata.Póki co to muszę się sztywno trzymać budżetu.O ile do 2k To bym szukał as701 bo miałem okazję słyszeć i było ok to 1k Nie wiem. Dźwiękowo to dobrze jak by się zbliżyć choć trochę do as701 to by było super.Na razie muszę coś kupić w podanej kwocie bo kolumny stoją i nie ma z nich pożytku.Czego szukać?z nowych rzeczy to chyba szkoda kasy?

Napisano

Kurczę może masz rację Ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć? Te urządzenia mają końcówki impulsowe?to może da radę?nigdy nie zwracałem uwagi na takie zabaweczki.😄Ale może.Czy branża daje to na odsłuchy?czy raczej nie?😀

Napisano (edytowany)

SMSL-a nie mają napewno 

Topping-a ma S4HOME pisz do niego! 

Uwierz mi że te moje ELACI SMSL targa aż miło 😉 

Na forum ktoś pisał że ma podpięte pod SMSL KEF Q350 i jest bardzo zadowolony!

Edytowano przez Gość
Napisano

Muszę to sprawdzić osobiście😄Ale?dobra zobaczymy jeszcze co branża myśli na ten temat i czy w ogóle wypożyczają te zabaweczki.A jeżeli te urządzenia nie to czego jeszcze można by poszukać?Może Pioneer a30?później bym go postawił w sypialni do chrome cast i radia internetowego. 😀Oczywiście jeżeli by pasował dźwiękowo ten A30 to wziął bym nowy.

Napisano

SMSL-a kupiłem z ciekawość i jestem pozytywnie zaskoczony! 

Może niedługo ogarnę Topping-a porównam ich obu! 

Dla samej ciekawość wypożycz jak to gra naprawdę się zdziwisz! pisz do branży 

Napisano (edytowany)

Osobiście używam SMSL Q5 PRO  CHROMECAST AUDIO+SPOTIFY podstawowa opcja jest za FREE chcesz więcej trzeba płacić + pliki FLAC 

Poczytaj z linku co inni piszą o nim

Chyba jeszcze nikt nie porównywał SMSL i TOPPING

Edytowano przez Gość
Napisano

Topping MX 3 możesz od nas kupić czy wypożyczyć i zobaczyć. Jak napisał kolega poźniej weźmiesz go do innego miejsca i jest tani.

No chyba że chcesz coś lepszego to musisz iśc w sprzęt używany.

Yamaha AX 900 i jeśli będzie sprawna to już nie zmienisz na AS 701 :P

Napisano

Koniecznie wypróbuj jeszcze Toppinga MX3, ponieważ SMSL może pójść na sprzedaż. Chromecast jest stabilny i nie ma z nim żadnych problemów, jest to jedno z najtańszych rozwiązań.