Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam , poszukuje amplitunera do muzyki i kina z pieknym dzwiekiem stereo .nie potrzebuje dodatkowych bajerow chodzi mi tylko o dzwiek.  pokoj 25m . prosze mnie nie pytac o kolumny bo bede kupowal pod amplituner. Wychaczylem kilka uzywanych i to modele yamaha DSP A1 800ZL  DRUGI Model 797RX czytalem opinie ze bardzo ladny dzwiek  .yamaha rx 770 i  YAMAHA DSP  E800 A moze jakie inne podpowiedzi bym byl wdzieczny od razu za podpowiedzi z kolumnami?

Napisano
2 godziny temu, Aniula napisał:

prosze mnie nie pytac o kolumny bo bede kupowal pod amplituner. 

A ja bym jednak radził zacząć od kolumn. I jeśli oczekujesz pięknego stereo to może raczej celuj we wzmacniacz. No i najważniejsze - budżet. 

Napisano
2 godziny temu, Kubad napisał:

Z "pięknym dźwiękiem stereo" możesz mieć problem z takim określeniem.  To jest twój pierwszy zestaw, na jakim dźwięku ci zależy, jakiej muzyki 

hip hop i disco polo mam denon 1912 glosniki taga harmony 606 v3 w junie jest ok ale muzyka kicha ,chcialem wymienic na cos lepszego .model YAMAHA DSP  E800 A podobno jest na dobrych czesciach zlozony .