Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam Was serdecznie

Za parę dni zamierzam zamówić zestaw stereo  Yamaha Mcr-N470 z kolumnami  Indiana Line Nota 250 lub 240 .  

Mój pokój ma wymiary 4,15 m x 3.92 m  .     Pod spodem przesyłam zdjęcie pokoju.  Zestaw będzie stał w tym samym miejscu co ta czarna wieża na komodzie. Jedynie zamiast tej brązowej

komody po prawej stronie,  dokupiłem 3 białą komodę - taką samą jak te dwie ze zdjęcia, aby kolumny i wieża nie były ściśnięte ze sobą i żeby można było  bardziej to wszystko rozstawić.

Mam tylko jedno pytanie. Czy do tego pokoju wystarczą kolumny Indiana Line Nota 240  czy lepiej kupić większe Nota 250 . Nota 260 odpadają bo są sporo za duże i wydaje mi się ze dźwiękowo będą za potężne do tego pokoju. 

CAM00631-1.jpg

Napisano

Skoro nie chcesz 260 to lepiej 250 niż 240 :D. Upewnij się czy aby na pewno sklep w którym chcesz kupić, te kolumny są dostępne. Ostatnio jest mały problem z dostępnością Indiany a w szczególności serii Nota. Gdyby okazało się, że w grę wchodzi jakaś alternatywa to polecamy Heco Aurora 300 ;)  lub Monitor Audio Bronze 2.