Everaldo #1 Napisano 28 września 2020 Witam Was serdecznie Za parę dni zamierzam zamówić zestaw stereo Yamaha Mcr-N470 z kolumnami Indiana Line Nota 250 lub 240 . Mój pokój ma wymiary 4,15 m x 3.92 m . Pod spodem przesyłam zdjęcie pokoju. Zestaw będzie stał w tym samym miejscu co ta czarna wieża na komodzie. Jedynie zamiast tej brązowej komody po prawej stronie, dokupiłem 3 białą komodę - taką samą jak te dwie ze zdjęcia, aby kolumny i wieża nie były ściśnięte ze sobą i żeby można było bardziej to wszystko rozstawić. Mam tylko jedno pytanie. Czy do tego pokoju wystarczą kolumny Indiana Line Nota 240 czy lepiej kupić większe Nota 250 . Nota 260 odpadają bo są sporo za duże i wydaje mi się ze dźwiękowo będą za potężne do tego pokoju. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 28 września 2020 Skoro nie chcesz 260 to lepiej 250 niż 240 . Upewnij się czy aby na pewno sklep w którym chcesz kupić, te kolumny są dostępne. Ostatnio jest mały problem z dostępnością Indiany a w szczególności serii Nota. Gdyby okazało się, że w grę wchodzi jakaś alternatywa to polecamy Heco Aurora 300 lub Monitor Audio Bronze 2. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 29 września 2020 W przypadku serii Nota każde grają wyraźnie lepiej a więc 240 < 250 < 260. Słuszna propozycja to także Aurora 300. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach