cross099 #1 Napisano 29 września 2020 Cześć, W okolicach kwietnia dokonałem okazjonalnego zakupu Audio Pro Avanto, ostatnia sztuka nowa jaka była w okolicy. Chcialem trochę pozbierać kasę i kupić cos co napędzi te kolumny. Później czytałem, że niedługo będą premiery i się wstrzymałem a teraz w sumie nie wiem co robić. Szukam czegoś co będzie dobre i w muzyce i w KD. Kwota to początkowo było około 2500zł ale jak będzie warto to pomyślę czy nie dołożyć. Ostatnio jak obserwowałem temat to w tej okolicy polecano X2600h oraz TX-NR696. W sumie skłaniałem się ku temu drugiemu jednak brakuje trochę eARC które wspiera mój TV (55B9) i śledziłem temat premier. Wychodziło, że teraz w okolicach sierpnia/września powinny być premiery nowych sprzętów a tutaj nic. Czy ktoś coś poleci? Wiem, że jest jeszcze V685 od Yamahy ale wtedy kierowano mnie w kierunku własnie Onkyo z powodu tego, że jest bardziej uniwersalny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 30 września 2020 No wlaśnie moim zdaniem bardziej uniwersalna jest Yamaha niz Onkyo. Ma wiecej manualnych ustawień. I ja bym szedł w ta stronę. Jak ktoś nie umie ustawiać to mowi że Onkyo. Bo faktycznie jest prostsze w obsłudze. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #3 Napisano 30 września 2020 Moim zdaniem najlepszą dla Ciebie opcją będzie Yamaha RX-V685. Za chwilę wjeżdża do nas dostawa najnowszych modeli m.in. RX-V4E, ale dźwiękowo lepszy będzie 685. Zapraszam na odsłuchy i indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach