kinshuk2 #1 Napisano 8 października 2020 (edytowany) Kupiłem stary wzmacniacz Crate CR-1 z dwoma przepalonymi rezystorami. Obecnie pracuję nad określeniem wartości każdego rezystora, ale zamiast po prostu je wymieniać, chcę się zastanowić, dlaczego się spalili. Jakieś pomysły? Nie ma sensu ich wymieniać tylko po to, żeby znaleźć spalone rezystory, gdzie objaw nie jest problemem. Edytowano 8 października 2020 przez kinshuk2 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinshuk2 #2 Napisano 9 października 2020 20 godzin temu, kinshuk2 napisał: Kupiłem stary wzmacniacz Crate CR-1 z dwoma przepalonymi rezystorami. Obecnie pracuję nad określeniem wartości każdego rezystora, ale zamiast po prostu je wymieniać, chcę się zastanowić, dlaczego się spalili. Jakieś pomysły? Nie ma sensu ich wymieniać tylko po to, żeby znaleźć spalone rezystory, gdzie objaw nie jest problemem.192.168.0.1 routerlogin 192.168.l.l ISSUE GOT SOLVED!!! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach