Bartosz K #1 Napisano 11 października 2020 Cześć Już raz dobrze mi doradziliscie - być może teraz będzie podobnie. Posiadam bardzo dobre słuchawki nauszne bt, które wykorzystuje na codzien. Niestety nie zawsze mogę je ze sobą zabrać (ze względu na gabaryty), a chciałbym umilić sobie podróż. Czy jesteście w stanie zaproponować jakieś przewodowe dokanałowki? Głównie słucham metalu, alternatywy, muzyki instrumentalnej i etnicznej. Bas nie ma aż takiego znaczenia, natomiast zależy mi na dobrej detalicznosci dźwięku. Polecicie coś w budżecie do 500 zł? Póki co po wstępnym rekonesansie mam na oku następujące modele: Aune e1 Ikko oh1 Fiio fh1s Fio fa1 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #2 Napisano 11 października 2020 Do tych słuchawek dorzuciłbym jeszcze FiiO F9 lub ponad budżet F9pro. Również warto brać pod uwagę Mee Audio Pinnacle P2 . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz K #3 Napisano 12 października 2020 Dzięki za informację. A któreś z nich miałeś okazję testować/posiadasz? Testowanie dokanalowek jest kłopotliwe niestety. O f9pro też czytałem sporo dobrego. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #4 Napisano 12 października 2020 Pinnacle P2 mam i polecam. Nie są zbyt efektowne z wyglądu i dobrze w nich wymienić kabel bo jest dość sztywny przez to że jest dość gruby. Ich szczegółowe recenzje łatwo znaleźć w necie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz K #5 Napisano 12 października 2020 Dzięki za info. Wezmę je też pod uwagę. Ktoś może posiada ww. Modele i mogły się podzielić doświadczeniami? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz K #6 Napisano 16 października 2020 Ostatecznie mój wybór padł na Fiio fh1s. Po wygrzaniu stwierdzam, że jest to poziom, który zupełnie mnie zadowala - tym bardziej, że traktuje je jako "drugie" słuchawki. Fajna detalika, choć momentami zbyt "ostre" przy określonych instrumentach. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #7 Napisano 16 października 2020 Z tipsami piankowymi powinny brzmieć mniej ostro. Wybór jednego z dwóch rodzajów nakładek silikonowych również powinien mieć na to wpływ. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach