kacper.kaps #1 Napisano 17 października 2020 Witam ponownie. Od poniedziałku rozpocząłem przygodę z Node 2i. Jako źródło działa u mnie Spotify Premium. Do tej pory działało wszystko świetnie, ale od wczoraj jest taka zamuła, że nie da się z tego korzystać. Pauzuję kawałek, muzyka dalej gra przez jakieś 5-10 sekund. To samo z głośnością i zmianą kawałków. To jest jakaś masakra, kompletnie zabiło mi to entuzjazm wywołany wcześniejszym działaniem playera. Robiłem juz wszystko - restart routera, ustawienia fabryczne Node przywrócone, wszystko od nowa postawione. Internet działa szybko, próbowałem też po podłąćzeniu kabla Ethernet i problem ciągle się pojawia. Czy ktoś może pomóc? Albo czy ktoś miał ten sam problem? @tophifi.pl ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seba3002 #2 Napisano 17 października 2020 Zaktualizuj bądź odinstaluj i zainstaluj na nowo spotify. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper.kaps #3 Napisano 17 października 2020 11 minut temu, seba3002 napisał: Zaktualizuj bądź odinstaluj i zainstaluj na nowo spotify. Nic nie pomogło niestety.. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seba3002 #4 Napisano 17 października 2020 U mnie pomogło. A może po prostu samo się odwiesilo. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #5 Napisano 17 października 2020 U mnie też od wczoraj zamula. Widząc że nie jestem sam, pokuszę się o stwierdzenie, że to u nich jakieś problemy. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seba3002 #6 Napisano 17 października 2020 Chyba tak. U mnie coś przez chwilę się ruszyło ale ogólnie jednak muli. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach