ald890 #1 Napisano 29 października 2020 Witam, aktualnie mam wzmacniacz Primare i22 - i wspomniane kolumny KEF R300 - jakie kolumny polecacie, żeby podnieść całe dźwiękowe spektrum, coś klasę wyżej? Cena do 5k mogą być używki. Myślałem o manufakturze BMN Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 30 października 2020 Cześć, A co jest źródłem? Myslę że to dobre połączenie i jeśli chciałbyś się przenieść na level wyżej to może ze względu na nie do końca spasowany gust do Twojego? Tu nie będzie przeskoku level wyżej ale w bok. Na coś innego. Co może oznaczać dla ciebie lepiej. ELAC ze starszej linii BS 403 Może bardziej melodyjne Opera prima? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ald890 #3 Napisano 30 października 2020 Źródłem jest Tidal, Chromecast + Topping DX3pro. Nie chcę robić kroku w bok tylko naprzód Dźwięk mi się podoba, ale chciałbym wnieść się na nowy poziom. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz S. #4 Napisano 30 października 2020 Jakie masz pomieszczenie ? Sprawdź też manufakturę Equilibrium z Zielonej Góry. https://www.olx.pl/oferta/equilibrium-ether-d6-CID99-IDGgLqo.html Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarrro #5 Napisano 30 października 2020 Ja wymieniłem r300 na r500. Duży skok w poprawie dźwięku. R300 mają zbyt wiele basu, słabej jakości Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach