JaZz #1 Napisano 30 października 2020 (edytowany) Do 150zł/m, potrzebne mi coś co może przedewszystkim poprawić rozdzielczość dialogów. Myślałem o czymś z oferty qed. Może różnież zabrać basu i dodać góry. Pomóżcie proszę. 👍 Edit: Yamaha 685, heco aurora 30 Edytowano 30 października 2020 przez JaZz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubakk #2 Napisano 30 października 2020 To jest poważne zapytanie ? U mnie to co powyżej dała wymiana starego jbl-a na focala Ale jak coś to spójrz na neotecha https://avcorp.pl/product-pol-3903-Neotech-NEMOS-5080-Kabel-glosnikowy-miedz-UP-OFC.html ew. Belden Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #3 Napisano 30 października 2020 Poważne poważne... Jak np zmieniłem na frontach Kimber 4PR na dali SC RM230C to od razu przejrzyściej w muzyce się zrobiło. Przyszedł czas na central do którego mogę podpiąć jakiś droższy bo krótszy. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #4 Napisano 14 grudnia 2020 (edytowany) ...A no i kupiłem Qed Revelation. Nie uświadczyłem żadnej zmiany. Nie szkodzi i tak musiałem coś kupić. Przynajmniej śpię spokojniej 😛 Edytowano 14 grudnia 2020 przez JaZz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinmarcin #5 Napisano 26 grudnia 2020 Dnia 15.12.2020 o 00:12, JaZz napisał: ...A no i kupiłem Qed Revelation. Nie uświadczyłem żadnej zmiany. Tak to zazwyczaj z kablami bywa... 😉 Przytnij centralny filtrem, u mnie to dawało kolosalne ograniczenie basu Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #6 Napisano 27 grudnia 2020 Będzie inny central. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach