Sebastian Papierowski #1 Napisano 3 listopada 2020 Mam pytanie posiadam yamaha v485 Telewizor Samsung 65 cali ale ma duży input lag do gier Czy jak podłącze przez yamahe to się zmniejszy ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krysschill #2 Napisano 3 listopada 2020 Z tego co się orientuję to na pewno nie będzie lepiej...może być nawet gorzej,ale niech mnie inni poprawia jeśli się myle:p Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolekdrugi #3 Napisano 3 listopada 2020 1 godzinę temu, Sebastian Papierowski napisał: Czy jak podłącze przez yamahe to się zmniejszy ? nie będzie lepiej. Problemem jest sam telewizor tutaj. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 4 listopada 2020 Ale chwilke. Czy teraz masz podłączone PS4 do TV a TV do ampli? To moim zdaniem się poprawi kiedy podłączysz PS4 do Ampli a ten do TV. Spróbuj. Masz kable. Daj znać. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebastian Papierowski #5 Napisano 4 listopada 2020 Ok podłącze i dam znać Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #6 Napisano 5 listopada 2020 Czekamy Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolekdrugi #7 Napisano 5 listopada 2020 Dnia 4.11.2020 o 07:21, S4Home napisał: To moim zdaniem się poprawi kiedy podłączysz PS4 do Ampli a ten do TV. input lag się poprawi jak włączy kolejne urządzenie w kanał video? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #8 Napisano 6 listopada 2020 Nie zrozumiałeś. Przeczytaj ponownie. I po raz kolejny zaznaczam. Widze że szukasz konfliktu. Ale ja nie pisze jak Ty anonimowo. Podpisuje się imieniem, konkretną formą z adresem. Nie dam się sprowokować. Gorąco Cie pozdrawiam Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadekk55 #9 Napisano 6 listopada 2020 Zrozumiał zrozumiał bo ampli to kolejne urządzenie w torze video, ogólnie wstawienie pomiędzy konsole a tv zwiększy jeszcze input lag tak wygląda teoria...a praktyka? warto sprawdzić a może stanie się magia Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #10 Napisano 6 listopada 2020 Logicznie myśląc Input lag nie ma prawa się poprawić. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stolarz #11 Napisano 6 listopada 2020 Dnia 3.11.2020 o 18:19, Sebastian Papierowski napisał: Mam pytanie posiadam yamaha v485 Telewizor Samsung 65 cali ale ma duży input lag do gier Czy jak podłącze przez yamahe to się zmniejszy ? Jaki konkretnie model tego Samsunga masz? Podłączenie przez Yamahę na pewno nie zmniejszy laga. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolekdrugi #12 Napisano 6 listopada 2020 11 godzin temu, S4Home napisał: Nie zrozumiałeś. Przeczytaj ponownie. przeczytałem i jak widać inni zrozumieli w ten sam sposób. 11 godzin temu, S4Home napisał: I po raz kolejny zaznaczam. Widze że szukasz konfliktu. Ale ja nie pisze jak Ty anonimowo. Podpisuje się imieniem, konkretną formą z adresem. ja nie szukam żadnego konfliktu, zadałem pytanie a wy próbujecie mi imputować jakiś atak. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #13 Napisano 6 listopada 2020 Zatem na forum oficjalnie Cie przepraszam Podsyłam także garść dobrej energii piątkowej. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach