rott #1 Napisano 9 listopada 2020 DZIEŃ SINGLA to chiński BLACK FIRADY który wypada 11.11.2020 i w tym dniu w Chinach są największe na świecie wyprzedaże. Produkty wielu chińskich (w tym tajwańskich i singapurskich) producentów sprzętu audio (DAC, AMP, słuchawki, karty dźwiękowe, głośniki) jak np. S.M.S.L, FiiO, Sabaj, Edifier, Genius, Topping, Gustard, Aune, HiFiMAN, Brainwavz, ISK, Superlux, ASUS, Creative itd. zapewne będzie można kupić w okazjonalnych cenach. 1) Które chińskie sklepy internetowe oferują najniższe ceny sprzętu audio na wyprzedażach ? 2) Którzy chińscy producenci sprzętu audio (DAC, AMP, słuchawki, karty dźwiękowe, głośniki) oferują najlepsze jakościowo produkty ? 4) które sklepy ze sprzętem audio w Polsce biorą udział w wyprzedaży na Dzień Singla ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wito76 #2 Napisano 9 listopada 2020 Z tego co tak na szybko ostatnio patrzyłem to jakichś obłędnych promocji nie widzę. Forumowy ulubieniec czyli smsl q5 będzie 20zł taniej czyli cena po podwyżce wraca do stanu z września. Z rzeczy, drobiazgów typu kabelki micro usb również kopara nie opada póki co. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #3 Napisano 9 listopada 2020 Nie wiem czy jeszcze aktualne taniej się nie da go kupić 😉 https://a.aliexpress.com/_BSKHy8 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wito76 #4 Napisano 9 listopada 2020 Tak czułem, że ściągnę cię do tego wątku, hehe. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #5 Napisano 9 listopada 2020 No cóż jestem na każde zawołanie 😁 Kupuj i testuj 👍 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wito76 #6 Napisano 9 listopada 2020 Zaczynam już podejrzewać, że masz jakiś deal z chińczykami z firmy smsl. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #7 Napisano 9 listopada 2020 Chciałbym Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wito76 #8 Napisano 9 listopada 2020 A mógłbyś. Dla forumowiczów cena 3 stówki i byśmy cię na rękach nosili. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #9 Napisano 9 listopada 2020 Tylko wielu go nawet nie chce nazwać wzmacniaczem bo nie waży 16 kilo 😉 Cena by nic nie dała Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wito76 #10 Napisano 9 listopada 2020 Kwestia wymagań. Biorę go pod uwagę jako nagłośnienie młodemu komputera. Youtuby, Spotify, e-lekcje : czy coś więcej potrzebne? Gdyby jednak to miał być główny zestaw z dużymi kolumnami podłogowymi już bym raczej zaczął myśleć ile mu brakuje do 16 kg. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #11 Napisano 9 listopada 2020 Skoro do kompa polecam! Do salonu też można zresztą znasz moje zdanie o nim, do 16 kg brakuje mu 14,9 😁 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rott #12 Napisano 11 listopada 2020 (edytowany) SMSL Sanskrit 10th SK10 MKII Upgraded Version XMOS AK4493 PCM768 DSD256 HiFi Digital DAC Decoder Audio Amplifier Support OTG with Remote Control - Black cena: ok 340 zł (przy wyborze statek z CZ) + darmowa dostawa https://www.banggood.com/SMSL-Sanskrit-10th-SK10-MKII-Upgraded-Version-XMOS-AK4493-PCM768-DSD256-HiFi-Digital-DAC-Decoder-Audio-Amplifier-p-1654435.html?cur_warehouse=CN&ID=513252&rmmds=search Edytowano 11 listopada 2020 przez rott Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Sajny #13 Napisano 12 listopada 2020 A kto poleci jakiś tego typu chińczyk, jak SMSL Q5 PRO, do podłączenia do pre-amp z amplitunera. Bo SMSL Q5 PRO chyba tylko przez AUX Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suchy_PL_ #14 Napisano 12 listopada 2020 Ja wyrwałem Toppinga E30+L30 za 760zł ale musiałem zakupić każde urządzenie z 2 różnych kont bo w pakiecie byłoby drożej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #15 Napisano 12 listopada 2020 Bravo 👍 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rott #16 Napisano 14 listopada 2020 Nędzne wyprzedaże sprzętu audio na DZIEŃ SINGLA były w Chinach 😞 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #17 Napisano 14 listopada 2020 Nima nic za darmo 😉 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #18 Napisano 14 listopada 2020 Jeśli coś jest sprzedawane zwykle w bardzo atrakcyjnej cenie, to nie ma za bardzo możliwości aby zejść za bardzo z ceną. Co innego gdy wyprzedaje się sprzęt starszej generacji gdy wchodzi coś nowego. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach