jan Wrona #1 Napisano 9 listopada 2020 Szukam ciekawego projektora 4K do kina domowego i sporadycznie gry na PS. Mam ekran 150 cali (esmart) a obecny projektor FHD wisi ok 4,9 m od ekranu. Zastanawiam się nad Epson Eh-Tw7000 Czy ten model jest ok czy w tym budżecie polecacie coś ciekawszego? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 10 listopada 2020 Ja ci niestety nie doradzę bo to nie moją brożka. Ale podaj mi na PW numer telefonu to przekaże koledze który w projektorach siedzi bardzo dobrze. zadzwoni i Ci doradzi. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yapończyk #3 Napisano 12 listopada 2020 Dnia 9.11.2020 o 21:29, jan Wrona napisał: Szukam ciekawego projektora 4K do kina domowego i sporadycznie gry na PS. Mam ekran 150 cali (esmart) a obecny projektor FHD wisi ok 4,9 m od ekranu. Zastanawiam się nad Epson Eh-Tw7000 Czy ten model jest ok czy w tym budżecie polecacie coś ciekawszego? Cześć, mógłbyś coś więcej napisać o tym ekranie? Jestem w trakcie poszukiwań i chętnie wysłucham opinii użytkownika Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach