lysyrafal #26 Napisano 7 grudnia 2020 (edytowany) @Lorbun Niestety osobiście nie mam sprawdzonego źródła ze sprzętem używanym. Możesz spróbować u użytkownika z Allegro Pumperek a więcej informacji na jego temat może udzieli Ci kolega @1Ender Zapytaj jak wygląda sprawa z wypożyczeniem sprzętu do domu aby zrobić odsłuch. Zapytaj również ile dają gwarancji na taki sprzęt i wtedy przemyślisz czy warto kupować. Edytowano 7 grudnia 2020 przez lysyrafal Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lorbun #27 Napisano 7 grudnia 2020 Ok dzięki, tak zrobię bo jak tu napisano w tej cenie używka może być prawdziwą petrdą, a te Rotele jakoś do mnie nie przemawiają niektórzy piszą że suche. Gdybym miał ryzykować to chyba już prędzej w NADa Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #28 Napisano 7 grudnia 2020 @Lorbun Najlepiej zadzwoń do @Pumpurek, albo napisz maila. Jak masz pytania to pisz. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lysyrafal #29 Napisano 8 grudnia 2020 @Lorbun Moim zdaniem jest dokładnie na odwrót Nad suchy i jednostajny, a Rotel bardziej muzykalny i zróżnicowany. Rotel jest na pewno bardziej niezawodnym sprzętem niż Nad i to trzeba mieć na uwadze przy sprzęcie używanym. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lorbun #30 Napisano 8 grudnia 2020 Dzięki lysyrafal wezmę to pod uwagę. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lorbun #31 Napisano 11 grudnia 2020 Ok kupiłem na próbę używkę w bardzo dobrym stanie Sony F570ES zobaczymy co się będzie działo teraz. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach