Tomasz T. Żuchniewicz #1 Napisano 11 listopada 2020 Dzień dobry, szukam informacji, jakiej wkładki mogę użyć w moim gramofonie w miejsce tej, której używam teraz czyli Yamaha CG-7700. Ktoś zna miejsce, gdzie łatwo będzie znaleźć zamiennik? Bo google odpowiada nie wprost a nie chciałbym popełnić błędu, wszak płyta analogowa ulega zniszczeniu tylko raz i na zawsze. Pozdrawiam, Tomek. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomek4446 #2 Napisano 11 listopada 2020 A jaki gramofon posiadasz ? Wkładkę dobiera się do możliwości ramienia. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz T. Żuchniewicz #3 Napisano 12 listopada 2020 Yamaha TT-400 i jest to model wkładki, którego używałem od początku (oczywiście wymieniałem w tym czasie na nowe) ale teraz nigdzie nie mogę kupić tego modelu. Stąd poszukuję zamiennika. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chili #4 Napisano 15 listopada 2020 Chcesz zmienić igłę, czy ogólnie wkładkę na coś innego? Jeśli igłę to np. tu masz: https://www.thakker.eu/tonnadeln/n-7700-nadel-fuer-yamaha-cg-7700-nachbau/a-7375 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach