castel #1 Napisano 12 listopada 2020 Witam chciałbym zakupić w prezencie gwiazdkowym system stereo dla mojego syna. Koniecznie coś w kolorze białym,bardzo podoba mi się Denon Ceol tylko budżet przekracza,na początku chciałem stworzyć system Q5 plus kolumny ,ale stwierdziłem ,że wolałbym coś bardziej nowoczesnego w stylu takiej miniwieży jak Ceol. Chciałbym zmieścić się w kwocie 1500zł.(może być coś używane ,ale tylko w idealnym stanie). Koniecznie wszystkie możliwe bezprzewodowe połączenia,nie wymagany napęd CD. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciek72 #2 Napisano 13 listopada 2020 Denon Picolo Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 13 listopada 2020 Nie polecam obu niestety. Chcesz design no to bierz Ceola. Chcesz jakość to Q5 PRO albo Topping MX 3 + Polk s20. Sieć załatwi chromecast. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #4 Napisano 13 listopada 2020 Nie ma sensu inwestować w miniwieżę, zdecydowanie lepszym rozwiązaniem były funkcjonalny Topping MX3 + Heco Aurora 300 jeśli cenisz sobie muzykalne brzmienie z mocniejszym dołem. Alternatywą mogą być Q-Acoustic 3020i, które zagrają szerzej i bardziej szczegółowo. Opcje sieciowe możesz załatwić wspomnianym CHromecast Audio lub Audio Pro Link 1. Oba urządzenia połączysz kablem optycznym wykorzystując przetwornik cyfrowo analogowy w MX3. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
castel #5 Napisano 13 listopada 2020 (edytowany) Poproszę o ofertę na priv. Topping MX3 (srebrny) plus białe Heco 300? Pozdrawiam. Edytowano 13 listopada 2020 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach