patryk.mysiak #1 Napisano 13 listopada 2020 Witam Mam do sprzedania ceniony wzmacniacz stereo CA z DAC - Cxa60 czarny.Wzmacniacz kupiłem niecały rok temu, używałem go bardzo sporadycznie, nie ma żadnych śladów uzytkowania, wygląda jak nowy i jest w 100% sprawny.Do wzmacniacza mam oryginalne pudełko pilot kabel. Dodatkowo dodaje do zestawu Chromecast audio + optyk do podłączenia z wzmacniaczem. Preferowany odbiór osobisty Kraków/Katowice Cena 2000zl Kontakt Patryk 535 000 543patryk.mysiak@gmail.com Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk.mysiak #2 Napisano 14 listopada 2020 Sprzęt używany Bez gwarancjiZ możliwością sprawdzeniaCena dla forumowiczów do lekkiej negocjacjiWysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AbEE #3 Napisano 22 listopada 2020 Jest opcja sprzedania samego chromcast audio? Pozdrawiam! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1967pl #4 Napisano 29 grudnia 2020 Czy ogłoszenie wciąż aktualne? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach