Michal95 #1 Napisano 21 listopada 2020 Witam to mój pierwszy post na tym forum, w życiu wcześniej nigdy nie interesowałem się audio, ostatnimi czasy udało mi się zdobyć drogą kupna, stary wzmacniacz Sony 530ES. Chciałbym do tego wzmaka zakupić jakieś kolumny w kwocie do 400-500zl czy jest w ogóle sens poszukiwać w tym momencie kolumn czy lepiej dozbierac kasy i kupić lepszego. Na chwilę obecną udało mi się namierzyć kolumny JBL MK1000 za kwotę 300zl, ale nie mam pojęcia czy nadadzą się do mojego wzmaka. Z góry zaznaczam że nie jestem jakimś audiofilem ale czasem chciałbym coś głośniej posłuchać przy dobrej jakości muzyce. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal95 #2 Napisano 22 listopada 2020 To znowu ja co sądzicie o kolumnach firmy Dali model 104 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lysyrafal #3 Napisano 22 listopada 2020 17 godzin temu, Michal95 napisał: Chciałbym do tego wzmaka zakupić jakieś kolumny w kwocie do 400-500zl czy jest w ogóle sens poszukiwać w tym momencie kolumn czy lepiej dozbierac kasy i kupić lepszego. Myślę, że lepiej dozbierać kasy i tylko ze sprawdzonego źródła kolumny najlepiej podpinając do nich swój wzmacniacz. Nawet jak znajdziesz na jakimś portalu ładnie wyglądające kolumny to wyłącznie odbiór osobisty i wtedy sprawdzisz jak zareaguje sprzedający na taki wariant. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach