JaZz #1 Napisano 22 listopada 2020 Działa u Was tidal normalnie? Wczoraj słuchałem a dzisiaj o: Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johan #2 Napisano 22 listopada 2020 U mnie jest podobnie już od kilku dobrych dni Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #3 Napisano 22 listopada 2020 (edytowany) Odpaliłem przez apke mConnectlite, działa ale u mnie trochę ona wolno chodzi. Do tego nie można jak się ją zamknie to na ampli też się wyłącza. Nie można amplitunerem sterować. @Johan głupie pytanie, Ale nie masz przypadkiem internetu od Vectry? Od jakiegoś czasu dzieją się u mnie dziwne rzeczy, na różnych urządzeniach. Edytowano 22 listopada 2020 przez JaZz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johan #4 Napisano 22 listopada 2020 Nie. Internet od UPC i tutaj wszystko jest ok. Ja mam Onkyo więc jakby to wszystko wskazuje, że problem jest nie tylko w musicast, ale i w apce Onkyo controller. Ciekawe jest to, że na tej samej apce chodzą wszystkie serwisy, np. Deezer. Problem dotyczy tylko Tidala. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubad #5 Napisano 22 listopada 2020 U mnie wszystko chodzi normalnie jeśli mowa o tidalu z mc. Wcześniej nie sprawdzałem więc mówię na chwilę obecną. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #6 Napisano 22 listopada 2020 Szkoda ze ten tidal działa jak gówno na musiccascie Bo dźwięk jednak IMO lepszy od spotify. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubad #7 Napisano 22 listopada 2020 No niestety jakość lepsza ale i nerwów więcej, trzeba się z tym pogodzić. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach