JaZz #1 Napisano 26 listopada 2020 (edytowany) Czy udało się komuś osiągnąć dźwięk 5.1 w tych aplikacjach na android tv? Jedyne gdzie mi się udało to aplikacja systemowa (szrot) i kodi (inne problemy). Edit: sry na kilku innych też mi się udało ale były inne problemy. VLC i MX na tyle ile testowałem fajnie chodzą ale nie mogę osiągnąć 5.1. Edytowano 26 listopada 2020 przez JaZz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 27 listopada 2020 Na Fergusonie ATV na wbudowanym playerze i na MX player da się to zrobić. NA VLC nie da się i na KODI też nie. Mówię o dzwieku HD. Zapewne w każdym playerze czy to zewnętrznym czy wbudowanym w TV jest inaczej. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #3 Napisano 27 listopada 2020 W kodi ustawia się passtrough i działa 5.1. W VLC ustawiam passtrough i to nic nie daje. @S4Home jakbyś mi pomógł ogarnąć w MX to byłbym w niebo wzięty. Wrzucić jakieś screeny z ustawień? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach